maanantai 21. maaliskuuta 2016

Pääsiäistä kohti vauhdilla

Tiedättekö sen tunteen, että joo onhan mulla aikaa vaikka millä mitalla ja sitten huomaattekin, että hups joko se on kohta huomenna ?! joo niin tiedän minäkin.

Tällä kertaa sain aikaan jopa pääsiäiskortit valmiiksi hyvissä ajoin ja osa niistä onkin jo postin hellässä huomassa. Ihme ! 

Eilen aamuna eli Palmusunnuntaina levitin kaikki lootani keittiön pöydälle ja aloitin urakan. 
Ensin tarkistus kuinka monelle kortti pitikään tehdä, Pääsiäiskortteja ei enää niin lähetetä, mutta 7 korttia piti tehdä. 

Olin Facebookin askartelukirppiksiltä saanut sopivia hankintoja kuten leikattavia 3D-kuvioita, keltasävyisiä papereita ja hyvää pääsiäistä-tekstitarroja. Nyt ne pääsivät käyttöön. Huolella valikoiden paperi kuvalle, siihen koristukset ja tekstin paikka ja sijoittelu ...aikaavievää, mutta lopputuloksiin olen tyytyväinen.


Nyt töitä ja palavereja (palaverit liittyvät seuraavaan aiheeseeni, josta avaudun eli poikani Dyspraksiaan)  ma-to ja sitten on suunnitelma pitkäperjantaina läntätä taasen korttitarpeet keittiönpöydälle, Seuraavana vuorossa ovat rippi-/ hää- ja valmistujaiskortit 3D -kuvioista.

Tavoitteena saada kattava korttivalikoima myyntiin 
Hiltulanlahden alakoulun vanhempainyhdistyksen koko perheen kevättapahtumaan la 7.5.2016 klo 10-14, jonka tarkoitus on tuottaa iloa ja elämyksiä paikallisille lapsille ja koko perheelle :-)

Hyvää Pääsiäistä kaikille !

 2 kommenttia: