keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Ihanan keväisen l-o-s-k-a-i-s-t-a

Moikkelis moi tervehdin iloisesti vaikka ei tuo keli siihen aihetta anna ! Aamulla kun nostin pimennysverhon näky ikkunasta ei ollut miellyttävä-räntää satoi isoja märkiä rätkyjä.

Yritän oikein kovasti olla positiivinen ja pitää mielessäni, että uusi lumi(erittäin märkä sellainen) on vanhan surma. Kyl se siitä....

Pihalla käppäilin viikonloppuna, ja lumikellot kukkivat. Kauheita talvituhoja ei vielä näkynyt...tiedossa oli kyllä, että kaksi viime syksynä istutettua omenapuuta menivät jänöksen hampaisiin kun unohdettiin ne verkottaa.
Puutarhamyyjät tehkää tekin lisämyyntiä ja myykää omppupuun mukana samantien verkot..jospa tälläinen lahopää senkin muistaisi sitten !

Kaupanteosta tuli mieleen, kävin 9.4 Jyväskylän kädentaitomessuilla parin kaverin kanssa. Puuduttavan parituntisen ajon jälkeen olikin kiva käppäillä ja ihastella kädentaitajien aikaansaannoksia. Messuväkeä oli runsaasti !
Ostoksia tuli toki tehtyä...maltillisestiSilti ostan suurimman osan askartelutarvikkeistani Facebookin askartelukirppareilta. Suosikkikauppapaikkani on tunnelmansa ja hyvän henkensä vuoksi : askartelukauppatori

toisena tulee : askartelukirppis

Uusia jäseniä kehotan kaikissa ryhmissä lukemaan ensin säännöt. Säännöt voivat tuntua hankalilta ja turhilta, mutta kokemuksesta voin sanoa etteivät ne ole ja ovat todella tarpeen.

Yksi kiistanalaisin aihe on AV= alustava varaus. Kylläpä on helppo ruokatauollaan huomata et joku kiinnostava leimasin vaikkapa tulee myyntiin, mutta en ole varma joko minulla se on ( voi kuulkaa leimasinvarastoni on iso) joten nappaan AV tarkistan ..ja saan aikaa siihen, että pääsen kotiin ja kuikkaamaan kätköni, jonka jälkeen kommentoin joko : Ostan tai vapautan.

Myyn myös itse molemmissa, tulee aina joskus hamstrattua tavaraa tai ostettua isompi satsi ja kaikki ei siinä olekkaan sitten itselle POP juttuja joten laitan kiertoon seuraavalle jolle se voi olla SUURI AARRE !

Aina ei siis kannata ostaa uutta, sen olen todennut monessakin kohtaan. Pojalle en ole ostanut vaatteita montaakaan uutena, korkeintaan alemyynnistä ja collegehousuja(poikalapset saa ne rikki kahdessa sekunnissa)
...aistiyliherkälle kun pitää olla juuri sopiva...ei saa kiristää, puristaa, kuristaa, kutittaa, ahdistaa....ja vaatekauppaan sovittamaan ei poikalasta saa !

Seuraavassa tekstissäni voisinkin valaista millaista on olla erityislapsen äiti...hassu nimi...eikös kaikki lapset ole äidille erityisiä..joo ovat mutta toiset ovat hiukan erityisenerilaisia -rakastettavia, mutta heidän kanssa ei kaikki mene niin helposti- en itse edes asiaa ole aiemmin ajatellut, mutta kun piti tehdä kelalle kuntoutuhakemus ja piti verrata muihin samanikäisiin --olen kyllä sanonut, että mistä minä tiedän millainen 10- vuotiaan pojan pitäisi olla kun minulla ei sellaisia ole aiemmin ollut..isompia tyttöjäni kun ei voi käyttää vertailupohjana. Mutta siitä seuraavalla kerralla ..loppuun vielä kuva kortista jonka tein isälleni, hänen 72 v syntymäpäiväänsä :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti